Details

De broedplaatsen 15A, 15B, 15C en 15D zijn gelegen op de begane grond en beschikken over een eigen entree, eigen toilet en eigen pantry. Deze broedplaatsen grenzen direct aan de binnentuin en hebben door de grote pui veel lichtinval en een mogelijkheid werk te exposeren. De oppervlakte bedraagt ruim 30 m2 per broedplaats. Mogelijk wordt één van deze broedplaatsen als gezamenlijke ruimte ingericht.

Broedplaats 15G is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een eigen entree, eigen toilet en eigen pantry. De broedplaats m2 is gelegen boven broedplaats 15A –D en heeft zicht op de binnentuin en op het Rembrandtpark. Ten behoeve van broedplaats E is de houten kap volledig vernieuwd en zijn ruime dakkapellen geplaatst.

Broedplaats 17S, 17T, 31 en 33 zijn gelegen op de derde verdieping en beschikken over een eigen entree, eigen toilet en eigen pantry. In deze broedplaatsen is de karakteristieke kapconstructie met houten spanten en houten dakbeschot volledig in het zicht gebleven. Door de nieuwe dakkapellen is er veel lichtinval en goed zicht over de omgeving.

Alle broedplaatsen beschikken over een eigen meterkast met watermeter, elektrameter en warmtemeter. Alle ruimten zijn voorzien van kabelgoten met voldoende wandcontactdozen en UTP aansluitpunten.