Blog


with small featured images

Broedplaatsen opgeleverd

Per 1 juni 2016 zijn alle broedplaatsen (werkplekken en ateliers) gereed. Een aantal ruimten zijn per direct verhuurd, maar er zijn er momenteel nog diverse beschikbaar. Bij interesse graag een bericht via onze website dan kunnen we u de uitgebreide verhuurinformatie toesturen. Inmiddels is de binnentuin incl. picknickbanken, jeu-de-boules banen en groene aankleding helemaal gereed.

Woningen opgeleverd

Per 1 april 2016 zijn alle 31 woningen opgeleverd en verhuurd. Het eindresultaat is werkelijk prachtig. De reacties van de huurders op het voorzieningen- en afwerkingsniveau zijn zeer positief. Op korte termijn wordt ook de binnentuin opgeleverd en is het woongenot compleet.

Inschrijving horecaruimte

Om een passende uitbater te vinden voor de horecaruimte wordt een inschrijving georganiseerd. Doel is om een horecaconcept aan te trekken dat aansluit bij de overige gebruikers van het gebouw en bij de locatie, niet om de maximale huurprijs te realiseren. Bij het selecteren van de definitieve uitbater wordt gekeken naar het concept i.c.m. de

Lees meer

Verhuur open dag

Eind oktober 2015 wordt een bezichtigingdag georganiseerd voor geïnteresseerde huurders. Indien u graag een woning of broedplaats wilt huren en alvast een beeld wilt krijgen van het gebouw en het eindresultaat bent u van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de contactpagina.

Pand overgedragen en start bouw

Vandaag zijn de sleutels van het voormalig schoolgebouw officieel aan ons overgedragen. Per direct zijn we gestart met de verbouwingswerkzaamheden. Het gebouw wordt zowel van binnen als van buiten helemaal vernieuwd. Naar verwachting zullen de eerste woningen in december 2015 worden opgeleverd.